Justin Bieber <3<3<3

Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag...jag har varit upptagen med läxor kompisar o hobbys mm. Men nu tror jag att jag är igång igen!

Under den här låånga och sorgliga tiden som jag inte har bloggat på har det hänt mycket. Men det som jag tänkte berätta i det här inlägget är att jag har en ny idol! Justin Bieber. Jag älskar hans musik och han är rätt söt också...

Justin Bieber bilder:


Justin


Justin och Usher.



Fakta om Justin:


Födelsenamn Justin Drew Bieber
Född 1 mars 1994 (16 år)
Bakgrund Kanada Stratford, Ontario
Genre(r) Pop,R&B
Instrument Gitarr, piano, trumpet
Aktiva år 2007– idag
Skivbolag Island Records
Artistsamarbeten Usher
Ludacris
Sean Kingston

 



Så blev Justin Upptäckt:

 Justin Biebers karriär började med att han var med i en sångtävling i Kanada där han kom tvåa men hans familj och vänner som inte kunde komma och kolla när han tävlade ville se det ändå så han laddade upp videor från tävlingen på Youtube. Hans manager Scooter Braun tog med honom till Atlanta, där de träffade Usher. Ytterligare en tid senare, och efter att Usher sett Biebers videor på Youtube[1] , möttes de åter och Bieber skrev på ett kontrakt med Island Records.

Hans första album My world släpptes 17 november 2009 och My world 2.0 släpptes 23 mars 2010. Hans första singel och video, One Time, släpptes i juli 2009. Singeln nådde 12:e plats på Canadian Hot 100-listan och 45:e plats på Billboard Hot 100-listan.

Bieber har även sjungit för USA:s president Barack Obama.

Love from Olly!

Ansikts Burk...

Här är ett rätt roligt klipp från youtube där de har tagit en låt på arabiska och övarsatt den till Svenska på hur den låter. Lyssna själv!

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/an_8U-GDgwc&hl=sv_SE&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/an_8U-GDgwc&hl=sv_SE&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

RSS 2.0